Debut album

DEBUT ALBUM // MUSIK OG PRESSETEKST

KØB ALBUMMET

CD: 100 kr,- plus forsendelse.

Skriv til louiselomusic@gmail.com

DOWNLOAD OG LYT TIL 1. SINGLE UP IN THE AIR PÅ ITUNES

DOWNLOAD OG LYT TIL DEBUT ALBUMMET ON THE ROAD TO NORTH PÅ ITUNES

Lyt til albummet på Spotify

PRESSETEKST TIL “ON THE ROAD TO NORTH”

“Mit ønske er at kunne videreformidle sange der giver stof til eftertanke og finder vej ind i lytterens hjerte,” siger Louise Lo.

Med udgangspunkt i singer/songwriter – genren bevæger musikken sig fra det helt nære, intense og krøllede til det mere rockede.

En  stor og stærk stemme, der både rummer det sårbare og powerfulde. En historiefortæller i et lyrisk univers. Det er omdrejningspunktet når Louise Lo udsender debut albummet ’On The Road To North’ den 24. November 2014.

Albummet består af 10 sange inspireret af livet’ s forskellige afskygninger og overvejelser: Om en  frakke af regn, fristende omveje, og det at øve sig i at give slip på den lille kontrollant, så livet kan udforskes med friske og mere legesyge øjne. Om balancen mellem at være nysgerrig, frygtsom og modig på samme tid og om at forfølge det man brænder for. Derfor er albummets titel blevet til On The Road To North, der henviser til at zoome ud og se tingene oppefra. Ifølge indiansk filosofi repræsenterer Nord også hjertets mod, klarhed og handlekraft.

”Musikken er mit helle. Et sted hvor jeg kan gå ind og hente ny energi. Et rum hvor jeg kan udtrykke nogle af de ting, der ikke altid er så lette at få sagt med ord, eller hvor ord ikke er nok. Det er derfor også et rum hvor jeg kan tillade mig selv at give slip og i første omgang lade ord og melodi komme ud som de vil,” udtaler Louise Lo.

Instrumenteringen på pladen er klassisk og enkel i form af  trommer, akustisk og elektrisk guitar, bas, klaver og harmonika. Lydbilledet er organisk, naturligt og til tider skramlet. Der er ikke anvendt autotune og alle instrumenter er håndspillede, men der er tilsat diverse synth effekter som strygere og mellotron for at løfte og samle lyden. 3 af sangene er skrevet i samarbejde med Karen Sangvin fra indie/rockbandet Ankerdatter, Sanne Do og Bo Ahlbertz. Albummet er produceret i samarbejde med CSI Music aka Christoffer Stjerne og Søren Itenov fra rockbandet H.E.R.O, der blandt andet har skrevet sange til danske kunstnere som Christian Brøns og A Friend in London.

Pladen udkommer i første omgang digitalt og kommer også i et trykt eksemplar i starten af 2015.